Jag är publicerad i en bok

Offtopic: Jag har legat däckad i ett par dagar i nån slags febersjukdom som har lett till uppdrag: hosta sönder bröstet 2.0. Jag har i princip inte öppnat min Google reader sedan förra veckan och därför har mina länkar uteblivit och även det här inlägget som skulle skrivits för ett par dagar sedan. Dock bygger min blogg på att jag skriver och postar länkar när jag själv har lust så jag tänker inte be om ursäkt.

Anyway. Minns ni att jag skrev ett inlägg om när jag bröt foten och vad som hände socialt sett i mitt liv då? Just det blogginlägget var mitt bidrag till SSWC-boken. En bok som Mattias Boström på Piratförlaget tog initiativ till och har gjort ett enormt jobb med att sammanställa. 182 skribenter har deltagit och under helgen sålde Mattias den 590 sidor tjocka boken på Sweden Social Web Camp.

På sidan 205 och fem sidor framåt hittar man då alltså mitt bidrag om #3brutnaben och allt det där.

Mitt bidrag

Mitt bidrag

För mig som aldrig någonsin hart blivit publicerad i en bok känns det ganska häftigt. Internet i all ära där kan jag ju skriva hur lätt som helst, men det krävs lite mer för att man ska hamna i en bok. Nu krävdes det inte så mycket i det här fallet, i alla fall inte från min sida. Men ändå. Jag tycker att det är coolt.

Boken

Boken

Om du som inte var på SSWC vill köpa boken så går den att köpa för 125 kronor. Mycket billigt för 590 sidor fantastiskt material. För jo, jag har läst en del och ingenting hittills har varit dåligt.