Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-includes/post-template.php on line 284

Maria Hägglöf

En hybrid i det digitala medielandskapet

Kortbloggat: Måste vi försvara #sswc?

Postat den: | augusti 15, 2010 | 9 kommentarer

Hade tänkt skriva en bloggpost om hur fantastiskt #sswc var. Nu sitter jag på vägen hem och blir irriterad över diskussioner om elitism (återigen) på Twitter. Jag har ännu inte läst allt som har skrivits. Jag har inte hört allt som har sagts. Jag missade tyvärr elitismsessionen igår på campet. Men nu verkar kritiken mest komma från människor som inte var där. Därför. Några klargöranden:

  • SSWC arrangeras av två eldsjälar som gör ett grymt jobb. Som dessutom inte i sin vildaste fantasi kunde ana att när de fick idén om SSWC 09 för drygt ett år sedan det stora intresse eventet har idag.
  • Biljettsläppet var öppet för alla och biljetterna såldes slut under två biljettsläpp inom loppet av ett par timmar.
  • Under SSWC träffade jag massa olika slags människor. Jag är övertygad om att det fanns människor där som representerar röster på alla olika politiska partier. Åldersspannet var från 13 till 55+. Antalet invandrare var inte speciellt hög men speglar förmodligen den bransch vi tillhör. Alla deltagare bor inte ens i Sverige. (Hello fellow danes!)
  • Det enda som egentligen förenar oss som var där var vårt intresse för den sociala webben vilket var anledningen till att vi var där.

Vad är konstigt? Vad är problemet?

Och framför allt, måste jag försvara att jag åkte till Tjärö och SSWC för att jag ville träffa och diskutera ett intresseområde som jag delar med övriga deltagare?

Dela:
    TwitThis Facebook Google Bloggy Pusha LinkedIn del.icio.us Maila artikeln! Skriv ut artikeln!

Kommentarer

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dsq_is_installed() in /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-content/plugins/force-ping-display-with-disqus/forceping.php:15 Stack trace: #0 /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-includes/class-wp-hook.php(286): ts_show_pings('/customers/2/c/...') #1 /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-includes/plugin.php(203): WP_Hook->apply_filters('/customers/2/c/...', Array) #2 /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-includes/comment-template.php(1478): apply_filters('comments_templa...', '/customers/2/c/...') #3 /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-content/themes/elements-of-seo/index.php(21): comments_template() #4 /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/2/c/...') #5 /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/2/c/...') #6 /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/index.php(17): require('/customers/2/c/...') in /customers/2/c/8/hagglof.info/httpd.www/maria/wp-content/plugins/force-ping-display-with-disqus/forceping.php on line 15