Maria Hägglöf

En hybrid i det digitala medielandskapet

Meddelande om digital frånvaro

Postat den: | juli 5, 2010 | 2 kommentarer

Den här veckan jobbar jag. Nej, inte på mitt nya jobb. Jag ska jobba en vecka som butikssäljare på min tidigare arbetsplats. Som butikssäljare är man förutom sin Babs-uppkoppling väldigt offline och därför kommer jag inte att vara så digitalt närvarande som jag brukar (Nej, jag kommer inte ens att ha min iPhone till hands). Förmodligen kommer bloggen att lida ganska mycket av det, men några länkar då och då hoppas jag ändå kunna bjuda på. Och innan jag åker till jobbet kommer jag varje morgon såklart att titta på sociala medieakuten.

Dela:
  TwitThis Facebook Google Bloggy Pusha LinkedIn del.icio.us Maila artikeln! Skriv ut artikeln!

Relaterade inlägg?

Kommentarer

 • Janne

  Tycker butiken kunde utnyttja Twitter m m lite… om ni inte har några kunder i butiken, prova ett plagg själva, fota och twittra som dagens tips/plagg :)

 • Maria

  Jag är ju kedjans sociala-medier-coach. Och vi har nyss startat en ny blogg (förra sommaren bloggade jag från butiken) som en tjej i Kisabutiken skriver. Facebooksida kommer att startas, förmodligen efter sommaren. Men Twitter… där har vi inte våra kunder än.

 • Om


  Jag heter Maria Hägglöf och är kommunikatör specialiserad på digitala kanaler. Jag är en hybrid som blandar mina kunskaper inom teknik och kommunikation med mitt skrivande och allt sker såklart på min favoritplats – webben.
 • Jag tycker att…

  ”sverigedemokraterna"