Marias länkar – 4 August, 2011

När jag inte har postat länkar på en månad och dessutom glömt att avaktivera pluginet jag använder så autopostar bloggen det enda jag har delat. Vilket i det här fallet bara blev en länk. Men jag låter den stå kvar, för jag gillar den. Jag har ju själv skrivit ploggposten jag länkar till ;)
Varför jag inte har postat några länkar på en månad tänkte jag däremot förklara i nästa inlägg som jag ska försöka skriva inom kort.

    1. Nytt i Foursquare: Notifications

– Delar en bloggpost av mig själv för att jag tycker att det här är anmärkningsvärt. Foursquare gör så mycket rätt just nu. Steg för steg går de från en enkel geopositioneringstjänst mot en fullfjädrad social nätverkstjänst. Konstigt nog kommer jag att tänka på en tjänst som Flickr som från början var ett spel…