Maria Hägglöf

En hybrid i det digitala medielandskapet

Marias länkar – 22 June, 2011

Postat den: | juni 22, 2011 | 3 kommentarer

  1. The iPhone 4 is now the most popular camera on Flickr

– För att den bästa kameran är den du har med dig. Självklart. Men det är givetvis också intressant att se graferna här. Om man är statistiknörd, som jag.

  1. Foursquare förinstallerat på nya Nokia N9

– I måndags rapporterade jag att Foursquare har 10 miljoner användare. Idag detta. LBS is going in the mainstream direction!

  1. Bageriet skickade Schermans tårta – till TV3

– Det här var faktiskt kul. Tycker jag.

  1. Ett skolexempel på hur man inte lever som man lär.

– Det här mina vänner, är svårslaget. Det är så dumt att det inte ens behöver kommenteras hur och på vilket sätt.

  1. Korta klipp – 22 Juni 2011

@stroemberg är alltid bra i sina korta klipp och allt som oftast alldeles fantastisk. Det här är en sådan dag. Läs allt, men framför allt nummer tolv.

Dela:
  TwitThis Facebook Google Bloggy Pusha LinkedIn del.icio.us Maila artikeln! Skriv ut artikeln!

Kommentarer

En pingback/trackback

 • Johan

  Hej XXX!

  Jag heter Johan och jobbar på Honesty, just nu med det spännande projektet Pepsi Refresh som jag tror skulle kunna vara intressant för dig.

  Pepsi Refresh utmanar ungdomar att komma på idéer om hur de kan förbättra olika saker i som är viktiga i livet. Just nu söker vi idéer på hur man kan förbättra kärleken! Eller, om du vann 100 000 kronor för att förbättra det du älskar… vad skulle du göra då, för t ex katter/skejtparken/centrum/din stad/stallet/fotboll/rapscenen? Dela dina idéer på pepsi.se och se till så att världen får reda på dem.

  Topp 100 idéerna kommer med i en bok som säljs online där alla intäkter går till Fryshusets verksamhet. Topp 10 vinner 10 000 SEK och vinnaren får 100 000 SEK för att kunna göra sin idé till verklighet.

  Jag tror att det skulle vara intressant för era vänner, hoppas du tycker det också och har lust att tipsa om att detta.

  Hör gärna av dig om du har några frågor!

  Bästa hälsningar,

  Johan.

 • Hejsan Maria,
  Det här är helt och hållet mitt fel. Skrev av mig lite i min blogg och funderar på hur jag ska bestraffa mig själv för det inträffade.
  Hur som helst ber jag om ursäkt för det här och du får mer än gärna slå mig i skallen med en batong då detta inte för hända.
  Hälsningar,
  Jesper

 • Pingback: Marias länkar – 30 June, 2011 | Maria Hägglöf()

 • Om


  Jag heter Maria Hägglöf och är kommunikatör specialiserad på digitala kanaler. Jag är en hybrid som blandar mina kunskaper inom teknik och kommunikation med mitt skrivande och allt sker såklart på min favoritplats – webben.
 • Jag tycker att…

  ”sverigedemokraterna"