Maria Hägglöf

En hybrid i det digitala medielandskapet

Jag önskar mig ett nytt jobb

Postat den: | juni 23, 2010 | 3 kommentarer

På lördag fyller jag år.

Det skriver jag inte för att ni ska komma ihåg att gratulera mig. Jag skriver för att jag faktiskt önskar mig något i år. Jag önskar mig ett jobb. Nu tycker ni att jag är dum som önskar mig något sådant på en lördag som dessutom är midsommardagen, en dag då få rekryterare jobbar på att hitta sin nästa stjärna. Men saken är den att jag vill väldigt gärna ha ett nytt jobb och då spelar det ingen roll vilken dag det är. Skulle det dessutom ske i samband med min födelsedag så skulle det vara mitt livs bästa födelsedagspresent.

Jag vill jobba med webben. Jag kan det här med digital kommunikation och sociala medier rätt bra nu. Jag skriver hyfsat och jag har alltid haft en fallenhet för det tekniska. Mer om allt det där kan du läsa i mitt CV och på sidan Maria söker jobb.

Dela:
  TwitThis Facebook Google Bloggy Pusha LinkedIn del.icio.us Maila artikeln! Skriv ut artikeln!

Relaterade inlägg?

Kommentarer

En pingback/trackback

 • Jag skulle lätt anställa dig direkt på midsommardagen om jag bara kunde :) Lycka till,  håller diverse extremiteter för dig! /Anna

 • mKanala

  Har precis haft diskussioner om rekryteringsbolagens tjänster, hur det nästan masshysteriskt säljs rekryteringstjänster, hur man sedan på egna siter, via andras siter och dessutom via diverse sociala medier pumpar ut lediga tjänster.

  Det blir ju rätt spännande när ett företag/myndighet köper rekryteringstjänsten för att uppfattas ”seriösa” och att man använder ett erfaret rekryteringsbolag. För att i nästa stund hitta annonsen twittrad 6 gånger inom en timme, av ett nätrekryteringsbolag.

  Jag vill tro att DU skapar en motkraft till detta! Hoppas verkligen att denna önskan du framför, sprids genom den äkta kraften i sociala medier utan influenser från diverse kommersiella krafter.

  Om jag någon gång ska söka jobb, ska jag ha ditt tilltag i gott minne ;)

 • Pingback: Twitterkraft i siffror : Maria Hägglöf()

 • Om


  Jag heter Maria Hägglöf och är kommunikatör specialiserad på digitala kanaler. Jag är en hybrid som blandar mina kunskaper inom teknik och kommunikation med mitt skrivande och allt sker såklart på min favoritplats – webben.
 • Jag tycker att…

  ”sverigedemokraterna"