Piriformis stretch #blogg100

Det här med stretch är viktigt men ska också göras med viss varsamhet. Särskilt om man är överrörlig bör man vara försiktig. Ofta kan det vara så att man har vissa muskler som behöver stretch och vissa som inte ska stretchas. Så om man är osäker tycker jag att man ska kolla med en expert innan man sätter igång.

Men eftersom jag har skrivit om piriformis och hur man masserar piriformis på foam roll tänkte jag även visa hur man stretchar piriformis. Det finns ett antal sätt att göra det men den stretchövning som visas i videon nedan är min favorit.

Dagens inlägg i skadedagboken: Ont i vänster höft och vänster sida av korsryggen på morgonen. Ont mitt i korsryggen under dagen och mitt i bröstryggen på kvällen. Magen funkar inte.


Detta är inlägg 7 av 100 i utmaningen #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Mitt mål med #blogg100 är att berätta om vägen tillbaka till träning efter den skada jag drabbades av i oktober 2013.