Marias länkar – 25 August, 2010

 • Ducks: They are wearing dog masks.
  – Tips från @andreaslimber. ”Once you see it you can’t unsee it.” – på riktigt. Och jag skrattar rått åt alla inklusive mig själv som kommer att se hundar på alla änder nu.
 • Trailer: Filmen om SSWC 2010
  – Ska bli riktigt kul att se den här filmen. Och även om jag råkar vara med i trailern tror jag faktiskt att jag lyckades undvika kamerorna för det mesta, tack och lov. Men alltså… 140GB film. Det är mycket det.
 • Webbens bästa #blänkare!
  – Nu blir det länk fram och tillbaka här men Jennifer Bark (@TheJennie) har postat en grym lista på såna som håller på som jag. Det vill säga delar, länkar, kommenterar och skickar ut det i våra bloggar. Det är en ära och glädje att få vara med. Jag får sällan kommentarer på mina länkinlägg så jag trodde att alla tyckte att de var skapligt tråkiga. Nu blev jag sporrad att fortsätta. Tack Jennifer!
 • Spotify – now with folders!
  – Ett ”Äntligen!” moment.