Marias länkar – 23 February, 2011

  1. Eskilstuna-kuriren om olyckan
  2. – Andreas Nilsson (@AndreasNson) har gjort ett beundransvärt jobb med att gräva och skriva om olyckan på Stockholms Central som SJ tycks tysta ner. Här sammanfattar han med länkar till alla sina inlägg för den som vill läsa allt.

  3. ”Ge doktoranderna arbetsvisum” – DN.SE
  4. – Eftersom jag har vänner som berörs av det här är det kanske extra lätt att ta det till mig. Men. Det här är något som varenda kotte borde förstå. Det är ju precis den här arbetskraften vi vill ha i Sverige. Och när de jobbar lika hårt (om inte hårdare) som alla andra, varför skulle inte de få arbetsvisum som alla andra?

  5. Winterleaks! Exklusivt bildreportage från #ssmx
  6. – Jag dör. Av skratt. Jag var på #ssmx. Det var roligt. Såhär roligt. Tack @TheJennie och @jnystromdesign för det fina reportaget. Som vanligt ser jag ut att må dåligt, som på alla bilder. Och hey, jag åt inga macaroner, jag lovar! Tänk om Heidi skulle se…

  7. Medskapare – Människor – Mening
  8. – Det känns som att den som borde vara mest upprörd, uppgiven, arg och ledsen hanterar situationen på det allra bästa sättet. Vänligt och sakligt.

  9. JMW Kommunikation » Facebook gör det ännu bättre för företag
  10. – Niclas Strandh (@deeped) har gått igenom Facebook Pages nya grundfunktioner. Tack och bock. Bra där.