Marias länkar – 16 July, 2010

 • BIG BANG BIG BOOM – Os Gêmeos
  – Jag håller med @stedo880 som tipsade om den här. Fruktansvärt coolt.
 • De Sociala Graferna
  @gamsun svarar @nikkelin i ett inlägg om sociala grafer. Det ligger något i det där med envägsgrafer och tvåvägsgrafer och hur människor förhåller sig till dem.
 • JMW Kommunikation » På väg mot Politik 2.0 – gästlistan från #sma i #almedalen
  @britstakston har summerat hela gästlistan från Sociala Medieakuten i Almedalen som jag följde förra veckan. Smidigt om man vill hitta ett specifikt programinslag men inte minns vilken dag det sändes. Allt innehåll finns listat är. Bra jobbat Brit!
 • Dina vänners Facebook-status via RSS
  @nikkelin har fått smak på det här med screencasts och gör det dessutom bra. Det här är intressant. Håller med Nikke om att det är ju skumt att man inte kan hämta ut rss-flödet för sina egna uppdateringar och att det är ännu skummare att man kan hämta ut flödet för alla ens vänner. Inget man ska pyssla med kanske men det är spännande att man kan. Det är dessutom intressant med reaktionerna från människor på frågan om man faktiskt skulle göra det. Har så många människor så mycket att dölja? Och om de har det, varför skriver de om det på Facebook? Det är ok att skälla på mig för att jag skriver såhär. Men jag som såg diskussionen på Facebook tyckte att det blev väldigt mycket kommentarer väldigt snabbt. Folk verkade bli riktigt upprörda på riktigt.