Marias länkar – 15 March, 2011

  1. #numbers
  2. – Grattis på femårsdagen Twitter! Och så en del siffror som är så stora så att man inte kan sätta dem i någon slags relation till något.

  3. Back to circuit switched – the optimal anti mobile broadband device
  4. – Jag försöker bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Men jag tror att jag klickar på likeknappen ändå… Även fast den får mig att fnissa lite…

  5. KTH | Lotta Edholm invigde Future Friday
  6. – Future Friday är det stora event som bland andra jag har jobbat med att arrangera. 1500 gymnasieelever besökte oss och vi gjorde allt för att inspirera dem till att plugga IT. På eventets webbsida www.futurefriday.se finns programinnehållet för den nyfikne. (Som man ser på bilden sitter jag och filmar, med två kameror faktiskt. Jag gjorde en Bambusing med telefonen och en inspelning som ni kan se nedan)

  7. Tänk om! – Därför behöver vi en kunskapsrevolution i Sverige NU!
  8. – Maria klickar på like och hoppas få se något sådant här i framtiden. Här har vi konkreta exempel på hur Sverige kan genomgå en kunskapsrevolution.

  9. SJ-granskning – by AndreasNson
  10. – Tycker du som jag att @AndreasNson borde ha betalt för sitt tågolyckegräv? Nu kan du flattra honom för det.