Marias länkar – 13 December, 2010

 1. No, It’s Not A Facebook Profile. It’s Picasso (well, almost).
 2. – Man kan göra mycket skojiga saker med bilderna i den nya profillayouten på Facebook. Och så kan man göra snygga grejer…

 3. Fashion + Home – Announcing the Color of the Year for 2011: PANTONE® 18-2120 Honeysuckle, a Vibrant, Energetic Hue
 4. – Pantone har utsett Color of the year 2011 till Honeysuckle, det vill säga kaprifol på svenska. En slags djup, krämig rosa som får mig att tänka på hallonsorbet. Kanske inte min favoritfärg…

 5. Levla upp på Ica
 6. – priceless :)

 7. "Jag tror inte för en sekund att en person är arg på mig personligen"
 8. – Det har sagts och skrivits mycket om SJ:s twittrande. Men det mest anmärkningsvärda i den här intervjun tycker jag att sista frågan och framförallt svaret är. De påstår att det inte är tekniskt möjligt att ha alla resenärer i ett tåg uppkopplade. Jag ska försöka ta reda på om det stämmer och varför…

 9. 22 Yrs Old Malaysian Alviss Kong jumped off a building committing suicide after leaving a Facebook Message | JOSHUAONGYS.COM
 10. – Om tidningarna i Malaysia är som svenska tidningar så är det här ett ”Facebooksjälvmord”.

 11. To Trend or Not to Trend…
 12. – Twitter förklarar sin trendalgoritm.

 13. Nu är cataclysmen nära
 14. – Trots att jag inte har varit en hardcore WoW-spelare på över tre år (jodå, jag har spelat alldeles för mycket WoW en gång i tiden) har jag ju inte kunnat undgå att Cataclysm har släppts i dagarna. Intresset från min sida är numera ganska svalt. Cataclysm är den första expansionen som jag inte har planerat att köpa. Jag tittar lite, läser blogginlägg som detta och trots att jag har många vänner som fortfarande spelar blir jag faktiskt inte ens sugen.