Jag söker bostad

I veckan meddelade min hyresvärd att han kommer att lämna en uppsägning i min brevlåda inom kort. Jag har vetat om sedan jag flyttade in att det skulle ske, så allt är i sin ordning. Vad som inte är i sin ordning är att det innebär att jag inte har någonstans att bo efter den sista oktober om jag inte har hittat en bostad innan dess.

Därför söker jag nu en lägenhet i Stockholm:

  • på minst 30 kvadratmeter (jag har 65 nu så jag har vant mig vid att inte slå knäna i köksbordet när jag reser mig från vardagsrumssoffan).
  • med badrum och kök.
  • som ligger inom tunnelbanekartan.
  • som är omöblerad.
  • där jag kan bo i minst tio månader.

Jag är 29 år, lugn, rökfri, djurfri och har god ekonomi samt fina referenser.

Jag vill alltså flytta in senast 31 oktober men om jag hittar en bra lägenhet innan dess kan jag flytta tidigare än så. Förstahandskontrakt är såklart det bästa men andrahandskontrakt funkar också om det är schysst och långvarigt.

Jag är tacksam för alla tips! Kontakta mig på maria@hagglof.info eller 0702 800 114.