Jag brottas med det personliga

I förra veckan skrev jag två blogginlägg. Båda är ganska långa och även personliga. Den ena handlar om relationen till mitt skrivande och om hur personer  i min närhet har påverkat mina val i livet. Den andra handlar om min relation till tekniken, också en story från barnsben till nutid. Jag har inte publicerat något av dem. Än. Mina bortförklaringar är många, till exempel ”Min blogg är för ny för att redan bli personlig”, ”det där intresserar ingen annan än mig själv” eller ”jag söker ju jobb nu, tänk om någon som funderar på att anställa mig ser det där och tycker att jag är en knäppgök”. Å andra sidan känns det som att bloggen skulle bli tråkig och ”just another wordpress blog” utan det personliga.

Nu vet ni att jag är en fegis… jag brottas nog lite till.