Maria Hägglöf

En hybrid i det digitala medielandskapet

Jag brottas med det personliga

Postat den: | juni 28, 2010 | 2 kommentarer

I förra veckan skrev jag två blogginlägg. Båda är ganska långa och även personliga. Den ena handlar om relationen till mitt skrivande och om hur personer  i min närhet har påverkat mina val i livet. Den andra handlar om min relation till tekniken, också en story från barnsben till nutid. Jag har inte publicerat något av dem. Än. Mina bortförklaringar är många, till exempel ”Min blogg är för ny för att redan bli personlig”, ”det där intresserar ingen annan än mig själv” eller ”jag söker ju jobb nu, tänk om någon som funderar på att anställa mig ser det där och tycker att jag är en knäppgök”. Å andra sidan känns det som att bloggen skulle bli tråkig och ”just another wordpress blog” utan det personliga.

Nu vet ni att jag är en fegis… jag brottas nog lite till.

Dela:
    TwitThis Facebook Google Bloggy Pusha LinkedIn del.icio.us Maila artikeln! Skriv ut artikeln!

Kommentarer

  • Maria, jag känner igen mig i det där. Hur personlig vågar man bli och hur utlämnande? Jag har skrivit några djupt personliga artiklar på min blogg, det senaste var om min kristna tro. Jag har skrivit två längre inlägg som jag tänkt publicera men det har känts för personligt, i alla fall just nu. Kanske senare, eller så kommer det i en bok som jag håller på med. Jag brottas vidare jag med.

  • Vi har nog tålamod en stund till. Vänta inte för länge bara. Då är risken att steget blir för stort till slut.

  • Om


    Jag heter Maria Hägglöf och är kommunikatör specialiserad på digitala kanaler. Jag är en hybrid som blandar mina kunskaper inom teknik och kommunikation med mitt skrivande och allt sker såklart på min favoritplats – webben.
  • Jag tycker att…

    ”sverigedemokraterna"