Maria Hägglöf

En hybrid i det digitala medielandskapet

Årets Körslagstrailer lyfter

Postat den: | mars 13, 2011 | 1 kommentar

År 2007 började första säsongen av Körslaget i Sverige. Ett program jag valde att titta på enbart på grund av den snygga trailern. Sedan dess har jag bloggat om varje trailer och därför måste jag ju göra det i år igen.

I år har TV4 fått tillbaka sin körslagstrailerbudget som man blev bestulen på förra säsongen då trailern blev en otrolig besvikelse. Jag gissar på att det berodde på att man då körde två säsonger av programmet ganska tätt (en hösten 2009 och en våren 2010). I år har man alltså åter en hyfsat snygg trailer. En bra blandning av musik och story till skillnad från 2009 då det bara var story. Årets trailer är så bra tycker jag att den kan vara den bästa hittills, eller i alla fall lika bra som första säsongens trailer. Det är så att man blir sugen att se programmet igen. Sedan kan man ju förstås diskutera logiken i att falla neråt samtidigt som man sjunger ”higher”.

Vilken trailer gillar du bäst?

Årets:

2007:

2008 (som tyvärr inte går att se direkt här):

2009:

2010:

Tidigare blogginlägg:

Dela:
  TwitThis Facebook Google Bloggy Pusha LinkedIn del.icio.us Maila artikeln! Skriv ut artikeln!

Kommentarer

 • Marcus

  Det är knepigt med trailers eftersom det är svårt att få alla körledare att synas. Tycker dom lyckats bättre med det i år även om det går väldigt snabbt och är svårt att få syn på alla.
  Gillar både första årets och 2008 då dom är på en stor arena men där är ju inte alla programledare med väl så då blir årets bäst. Känns lite påkostat också.

 • Om


  Jag heter Maria Hägglöf och är kommunikatör specialiserad på digitala kanaler. Jag är en hybrid som blandar mina kunskaper inom teknik och kommunikation med mitt skrivande och allt sker såklart på min favoritplats – webben.
 • Jag tycker att…

  ”sverigedemokraterna"